powered by Agones.gr - livescore

 

Ένας Απόλλων από τα παλιά, ψυχωμένος και δυνατός πήρε ένα σημαντικότατο τρίποντο λίγες στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Αποφασισμένος και ξέροντας τι πρέπει να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφόρησε αρκετά τη μπάλα, ψάχνοντας την ευκαιρία όπου θα σκοράρει απέναντι σε έναν παθιασμένο… Ορφέα Ξάνθης.

Στο πρώτο ημίχρονο αν και οι Καλαμαριώτες έχασαν ευκαιρίες, κόλλησαν στο στείρο 0-0. Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, έχοντας συμπαραστάτες 300 φίλους του Απόλλωνα από την Καλαμαριά, έκλεισαν τον Ορφέα Ξάνθης στα καρέ του και πίεσαν αρκετά. Αποτέλεσμα αυτής της πίεσης ήταν στο 75ο λεπτό, ο Ν’ Λουντούλου από κοντά να πλασάρει τον Ρούφο και να γράψει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η σημερινή νίκη του Απόλλωνα ουσιαστικά βάζει τέλος στα όνειρα των αντιπάλων του που προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον ανακόψουν προς τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ορφέας Ξάνθης - Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Σκόρερ: Ν’ Λουντούλου (75’)

Διαιτησία: Σημαιάκης (Κελαζόγλου – Καμπερίδης) 

Άριστη η διαιτησία του κ. Σημαιάκη και των συνεργατών του που βοήθησαν να ολοκληρωθεί ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι χωρίς το παραμικρό.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Λαζαρίδης, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Μπουνταγκίδης, Χίντ, Καραγκιόζης Ι. , Μουμίνογλου

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης (61’ Χασομέρης), Σαμαράς, Καπίας, Λιόνης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς (85’ Ταβάρες), Καλαϊτζίδης (61’ Καλογέρης)

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Μαυρόπουλος

ΠΗΓΗ: http://pamebala.gr/

 

 

Η εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, την οποία τώρα τελευταία πολλοί πρεσβεύουν και ευαγγελίζονται, όπως φαίνεται, δυστυχώς δεν έχει περάσει ακόμα από τον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Αυτό το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα, δεδομένου ότι το βιώνουμε συνεχώς.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η περίφημη «παράγκα» συνεχίζει να υπάρχει, καθώς επίσης και ότι λειτουργεί ακόμα η «εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο», για την οποία αρχικά είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά προσώπων που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και στην συνέχεια υπάρχει Εισαγγελική πρόταση του Εισαγγελέα κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλου για παραπομπή σε δίκη 28 κατηγορουμένων, εκ των οποίων 8 ήταν διαιτητές ή είχαν σχέση με την διαιτησία (μέλη της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. κ.λ.π.).

Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε στους ισχυρισμούς και στις φήμες αυτές, αλλά τα γεγονότα μας δημιουργούν εύλογες αμφιβολίες και επιφυλάξεις.Προς κυρίους της Κ. Ε. Δ κ. Τριτσώνη, κ. Κουκουλάκη και κ. Καλύβα (λένε ότι εσείς έχετε την ευθύνη του ορισμού των διαιτητών στην Γ Εθνική), εύλογα απευθύνουμε το εξής ερώτημα: δεν έχει άλλο διαιτητή η Ελλάδα? «Υπεργολαβία» πρέπει να την έχουν την Δόξα Δράμας οι κ.κ. Κουμπαράκης και Δημητριάδης?

Εκ των πραγμάτων είμαστε αναγκασμένοι να «χαιρετίσουμε» και πάλι τον ορισμό του διαιτητή κ. Κουμπαράκη Στέφανου και του βοηθού του κ. Δημητριάδη Ευθύμιου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θράκης, στον αγώνα Καμπανιακός-Δόξα Δράμας. Σχετικά πρέπει να επισημανθεί ότι Πρόεδρος στην Ε.Π.Σ. Θράκης είναι ο κ. Μάνος Γαβριηλίδης, γνωστός πανελλήνια για την δράση του στο ποδόσφαιρο, ο οποίος όλως συμπτωματικώς είναι «κολλητός» φίλος του Προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας, κ. Γεώργιου Χατζησαρόγλου (αλήθεια πως πέρασε αυτός στο πρόσφατο ταξίδι «αναψυχής» που πήγε, όχι με το αεροπλάνο της γραμμής, αλλά με «τσάρτερ» ...)

Ο κ.Κουμπαράκης είναι ο ίδιος Διαιτητής ο οποίος «εντελώς συμπτωματικά» μαζί με τον βοηθό του κ. Δημητριάδη καλείται να φέρει σε πέρας όλες τις δύσκολες αποστολές για την ομάδα της Δόξας Δράμας.Αυτοί αρχικά ορίστηκαν να διαιτητεύσουν τον αγώνα Δόξα Δράμας - Απόλλων Καλαμαριάς, αλλά το ποσοστό 80-20 που έδωσαν, σε Δόξα και Απόλλων αντίστοιχα, δεν ήταν ικανό να αποτρέψει την ήττα με 2-4 για την ομάδα της Δράμας.

Στη συνέχεια εκ νέου ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα Α. Π. Ε Λαγκαδά - Δόξα Δράμας 0-1, όπου και πάλι τα πήγαν περίφημα. Επίσης εκτός τούτων ο βοηθός κ. Δημητριάδης ορίστηκε και σε ένα άλλο ακόμη δύσκολο αγώνα για την Δόξα, αυτόν στην Καβάλα, παρ 'ότι διαιτητής ήταν από άλλο σύνδεσμο (Έβρου). Και τώρα ορίστηκαν πάλι σε ακόμη ένα αγώνα με καλό βαθμό δυσκολίας το Καμπανιακός - Δόξα.Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Μακεδονίας, έχει αντιληφθεί τι γίνεται σε βάρος ενός μέλους της Ένωσής του? Αυτός που σε κάθε ευκαιρία ευαγγελίζεται το «καθαρό ποδόσφαιρο» και είναι θιασώτης της «εξυγίανσης» αλήθεια που βρίσκεται?

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι τόσο σημαντική η ψήφος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας ώστε να «θυσιάζεται» και να οδηγείται «ως πρόβατο επί σφαγή» το σωματείο μας, το σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ το οποίο πέρα ​​από το γεγονός ότι είναι ιστορικό , κατά καιρούς είχε πολύ ενεργή συμμετοχή στα ποδοσφαιρικά, αλλά και στα κοινωνικά (λόγω του ποντιακού στοιχείου) δρώμενα, όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Τελειώνοντας θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε παραλήπτη . Κύριοι σε καμία περίπτωση δεν «τρώμε κουτόχορτο», ούτε «κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου» . Γνωρίζουμε πολύ καλά τί γίνεται σήμερα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο , είμαστε απόλυτα ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις, παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή όλα τα γεγονότα και γι 'αυτό τον λόγο άλλωστε αναφερθήκαμε περί των κ.κ. Κουμπαράκη, Δημητριάδη, Γαβριηλίδη, Γ.Χατζησαρόγλου κ.λ.π.Και σε κάθε περίπτωση, αν και είμαστε υπέρμαχοι και θιασώτες της «εξυγίανσης» του ποδοσφαίρου, αυτή δεν πρέπει να γίνει με την αναβίωση της «παράγκας», με την συνέχιση της λειτουργίας της «εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο» και με την «θυσία» στον βωμό της σκοπιμότητας αθώων θυμάτων, όπως είναι η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.  

Εκ της Διοικήσεως του Απόλλωνα Καλαμαριάς

mgskapollon.gr/podosfairo

 

Τις δύο τελευταίες της χειμερινές μεταγραφές, πραγματοποίησε η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, η οποία ανακοίνωσε τις αποκτήσεις των Παναγιώτη Πετρούση και Κωνσταντίνου Ραδζή αντίστοιχα.

Στην πραγματοποίηση των δύο τελευταίων του μεταγραφών, προέβη ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τους Παναγιώτη Πετρούση και Κωνσταντίνο Ραδζή.

Ο πρώτος ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό όπου και αγωνιζόταν από το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση των Θρακιωτών από την συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League, με συνέπεια να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση των «κοκκινόμαυρων» με την φανέλα των οποίων θα αγωνίζεται μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον δεύτερο που αποκτήθηκε από την Κ20 του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στην θέση του μέσου και όπως και ο Πετρούσης, θα αγωνίζεται στους Πόντιους μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Απόλλωνα ανακοινώνει με ικανοποίηση την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Πετρούση, κεντρικού αμυντικού ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνίζονταν στον Πανθρακικό (Football League). Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στην  Θεσσαλονίκη στις 11 Αυγούστου 1992 και για μια διετία (2007-2009)  στα πρώτα «βήματα»  της καριέρας του θήτευσε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νέα Ιωνία   (2009-2010) κι από την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, όπου βρέθηκε στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακόμη την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, στο πρωτάθλημα της Super League  κι ακολούθησαν οι θητείες του σε Ηρακλή Ψαχνών, Πανηλειακό, Καμπανιακό, Πανθρακικό. Υποδεχόμαστε με χαρά τον Παναγιώτη στον Απόλλωνα και του ευχόμαστε υγεία για να ανέβει με την ομάδα μας ξανά σε υψηλότερες Κατηγορίες.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Απόλλωνα  ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου  ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Ράνδζη. Ο νεαρός μέσος γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1999 κι  έχει αγωνιστεί  στα τμήματα υποδομής τριών  ομάδων, του Άρη (Κ15), της Βέροιας (Κ17) και του Αγροτικού Αστέρα (Κ20).  Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Απόλλωνα  και του ευχόμαστε υγεία για επιτυχημένη σταδιοδρομία με την φανέλα της ομάδας μας.»


Πηγή: http://www.sdna.gr/

ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΜΠΟΖΗ-ΚΛΩΝΑΡΙΔΟΥ

Περισσότερα Άρθρα...

DMC Firewall is a Joomla Security extension!