Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ («Φροντιστήριο Τραπεζούντος») συνεχίζοντας τις εκπαιδευτικές προσπάθειές οργανώνει εκδήλωσή με θέμα: «Η έγκαιρη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού», η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015, και ώρα 7μμ. στο αμφιθέατρο του Σχολείου μας.

Την εκδήλωση αυτή οργανώνει σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς.
Θα μιλήσουν οι Εκπαιδευτικοί κκ. Κυριάκος Γεωργιάδης και Δημήτρης Νατσιός και ο πολιτειολόγος, συγγραφέας, τ. Καθηγητής Πανεπιστημίου και βουλευτής κ. Κώστας Ζουράρις.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι απόφοιτος του τμήματος Κλασσικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργασθεί στο Παπάφειο Ίδρυμα Θεσσαλονίκης ως φιλόλογος και παιδαγωγός και από το 1997 διδάσκει στο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «Γνώμων», στις Σέρρες. Τον Μάρτιο του 2008 συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος στην ίδρυση της Ένωσης γιά την Aνάδειξη και την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας (Ε.Α.Δ.Ε.Γ.), η οποία πέραν της οργανώσεως μεγάλων εκδηλώσεων και σεμιναρίων εκδίδει το περιοδικό σύγγραμμα Λόγοι εν Σέρραις.
Ο κ. Νατσιός είναι Δάσκαλος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο του Κιλκίς. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι συγγραφέας πέντε βιβλίων με θέματα Παιδείας. Επίσης, επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «Γράμματα – Σπουδάματα» στο κανάλι 4Ε με θέματα Παιδείας.
Στην εκδήλωση θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών.
Η ομιλία απευθύνεται στους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!