καλοκαιρινη απασχοληση παιδιων

Καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση για παιδιά 5-12 ετών που παραμένουν στην πόλη μετά το κλείσιμο των σχολείων στη ΧΑΝΚ.  

Η συμμετοχή είναι εβδομαδιαία και το πρόγραμμα λειτουργεί από 16 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου και από 18 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάεις της Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς που περιλαμβάνουν γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5, ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, κλιματιζόμενο κλειστό γυμναστήριο και αίθουσες ζωγραφικής, παιχνιδιού και φαγητού.


Το πρόγραμμα λειτουργεί από τις 7:30 μέχρι τις 3:45 το απόγευμα καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (υπάρχει δυνατότητα άφιξης αργότερα ή αποχώρησης νωρίτερα) και τα παιιδιά απασχολούνται με δραστηριότητες όπως ζωγραφική, χειροτεχνία, ψυχαγωγικά και κινητικά παιχνίδια, περιβάλλον και ανακύκλωση, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πιγκ πογκ, σκάκι, θεατρικό παιχνίδι, κλπ.
Καθημερινά προσφέρεται κολατσιό και κάθε Παρασκευή παρουσιάζεται στους γονείς θεατρική παράσταση σχετική με το θέμα της εβδομάδας που ετοιμάζεται από τα παιδιά με τη βοήθεια των παιδαγωγών τους.
Κάθε εβδομάδα έχει τη δική της θεματολογία και έτσι δίνεται στα παιδιά η δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσες εβδομάδες θέλουν με ανανεωμένο ενδιαφέρον.
Κλείστε έγκαιρα θέση.  

Πληροφορίες στη ΧΑΝ Καλαμαριάς, Μουρουζηδών 12,τηλ.  2130454700     2310451393.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd