Από τη ΡΕΚ Καλαμαριάς λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση - καταγγελία για δικαστήριο που γίνεται αύριο 18 Φεβρουαρίου και αφορά μπάζωμα στην περιοχή του Καραμπουρνακίου Καλαμαριάς:

"Για παράνομη μεταβολή αιγιαλού και παραλίας («μπάζωμα», παράβαση άρθρου 29 παρ. 1 ν 2971/2001) στο Καραμπουρνάκι κάθεται, αύριο, 18.2.2015 , στο εδώλιο του Γ΄Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης χειριστής εκσκαφέα του Δήμου Καλαμαριάς με την κατηγορία ότι στις 19.2.2013 εκτελούσε παράνομα έργα επιχωμάτωσης στο κομμάτι της παραλίας κοντά στη συμβολή των οδών Ναβαρίνου και Σοφούλη , δίπλα στις εγκαταστάσεις του «ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
Οι δραστηριότητες αυτές εντοπίστηκαν ύστερα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής. Η πράξη φέρεται ότι έχει τελεστεί στις 19.2.2013 επί Δημαρχίας του σημερινού Δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη, ο οποίος καλείται να καταθέσει και ως μάρτυρας.
Η «ΡΕΚΚ» με αφορμή αυτή τη δίκη καλεί όλους τους δημότες της Καλαμαριάς να είναι πάντα σε εγρήγορση , να αντιδρούν άμεσα και να καταγγέλλουν χωρίς δισταγμό παρόμοιες συμπεριφορές, που έχουν ως συνέπεια την αλλοίωση ή και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί θεματοφύλακες του περιβάλλοντος και των συλλογικών δημόσιων αγαθών".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!