Παραδοσιακό γλέντι με ξεφάντωμα από το πρωί «υπόσχεται» ο Δήμος, την Καθαρά Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015. Όσοι επιλέξουν να παραμείνουν εντός των τειχών δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αν ανηφορίσουν προς το πρώην στρατόπεδο ΚΟΔΡΑ, καθώς το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και τα σαρακοστιανά εδέσματα θα τους «ανταμείψουν», ενώ μικρά και... μεγάλα παιδιά θα επιδοθούν στο πέταγμα του χαρταετού, στον ιδανικό προσφερόμενο χώρο του ΚΟΔΡΑ. 

Εκατοντάδες κιλά φασόλια θα αρχίσουν από πολύ νωρίς να βράζουν και μαζί με λαγάνες, ντολμαδάκια και ποικιλία από διάφορα άλλα σαρακοστιανά που θα απλωθούν στο μεγάλο υπαίθριο τραπέζι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν, όλοι όσοι βρεθούν εκείνη τη μέρα στην Καλαμαριά, έτσι όπως το απαιτεί άλλωστε και η παράδοση.
Παράλληλα το μουσικό συγκρότημα «Γραικοί» θα πλημμυρίσει το χώρο με καλό παραδοσιακό τραγούδι και υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Στο τραγούδι θα είναι η Ρία Ελληνίδου, ο Γιάννης Κουτσάκης στα κρουστά, ο Παναγιώτης Ελληνίδης στο κλαρίνο, ο Νίκος Σιδηρόπουλος στο λαούτο, ενώ ο Γιώργος Μιχαηλίδης θα είναι στο βιολί και στην ποντιακή λύρα , αλλά και θα τραγουδήσει.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 10.30 το πρωί και θα κρατήσει μέχρι αργά το μεσημέρι (10.30 –14.00), στον ανοιχτό χώρο του πρώην στρατοπέδου Κόδρα – ένα χώρο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Καλαμαριάς και «επιτρέπει» την παραδοσιακή έξοδο των πολιτών στη φύση.
Παραπονεμένοι όμως δεν πρόκειται να μείνουν και οι μικροί φίλοι στους οποίους θα μοιραστούν πολύχρωμοι χαρταετοί, ενώ ο χώρος ενδείκνυται για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο πέταγμα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd