Δύο νέα σύγχρονα, mini-buses, πολύτιμη και σημαντική δωρεά του Νικόλαου Ξενιτίδη, παρέλαβε σήμερα Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, σε ειδική εκδήλωση, ο Δήμος Καλαμαριάς.


H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου παρουσία εκπροσώπων του Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Προκόπιου, του Δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη, του δωρητή-ευεργέτη Νίκου Ξενιτίδη, του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Τελίδη, της πρόεδρου της ΚΕΔΚΑ Ολυμπίας Αντωνούδη, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας Κυριακής Μπαλτατζή -Φοροπούλου, των δύο επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Μανόλη Λαμτζίδη και Αμαλίας Πασαλίδου, Δημοτικών Συμβούλων, προέδρων Συλλόγων Καλαμαριάς και πλήθος δημοτών.
Τα δύο μίνι Bus θα ενταχθούν στη δημοτική συγκοινωνία, η οποία αναμένεται να επαναλειτουργήσει μέχρι το τέλος του χρόνου , ενισχύοντας έτσι αποτελεσματικά τον αγώνα για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Τα δύο αυτοκίνητα θα εξυπηρετούν τους δημότες στις δωρεάν μετακινήσεις τους μέσα στα όρια της Καλαμαριάς και σε σημεία όπου δεν καλύπτονται από τις γραμμές του Ο.Α.Σ.Θ.
Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς στη διάρκεια εκδήλωσης ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Ξενιτίδη για την ευγενική, γενναιόδωρη και πολύτιμη προσφορά του και υποστήριξε πως αυτή η πράξη, αποτελεί δείγμα αγάπης, προσφοράς και φροντίδας για τους πολίτες της Καλαμαριάς. Ευχήθηκε η πράξη αυτή να αποτελέσει παράδειγμα μίμησης και για άλλους συμπολίτες.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, για τέταρτη φορά, ο Νίκος Ξενιτίδης, ο ευεργέτης με την πλούσια φιλανθρωπική δράση και το υψηλό αίσθημα φιλανθρωπίας και κοινωνικής αλληλεγγύης που τον χαρακτηρίζουν, έρχεται να ενισχύσει με μια ακόμη σημαντική δωρεά, την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος να προάγει το κοινωνικό του έργο, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες.

    

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!