Σχετικά με την επίθεση αδέσποτων σκύλων που σημειώθηκε σήμερα το πρωί μέσα στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα της Καλαμαριάς η ΡΕΚΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Σήμερα, Κυριακή, 7.12.2014 στις 11 το πρωι μια αγέλη 20 με 30 εξαγριωμένων σκυλιών που «φιλοξενούνται» στο παράνομο κυνοκομείο που λειτουργεί με την ανοχή του Δημάρχου Καλαμαριάς και τη στήριξη του Προέδρου του ΣΥ.Π.ΠΑ.ΖΑ.Θ Αντιδημάρχου Στ. Ζαμπέτογλου, και τα οποία είχαν αφεθεί ελεύθερα με ευθύνη του «διευθυντή» του κυνοκομείου όρμηξαν σε έναν ανύποπτο περαστικό , μόνιμο κάτοικο Καλαμαριάς και του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα.
Μόνο η παρέμβαση άλλων περαστικών του έσωσε τη ζωή.
Για το επεισόδιο επιλήφθηκε η Αστυνομία.
Η «ΡΕΚΚ» καταλογίζει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες στο Δήμαρχο Καλαμαριάς και στον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του ΣΥΠΠΑΖΑΘ Στ. Ζαμπέτογλου, διότι, αν και γνωρίζουν την κατάσταση και έχουν ειδοποιηθεί από τις επίσημες αρχές εδώ και ένα χρόνο να απομακρύνουν το παράνομο κυνοκομείο από τον χώρο του πρ. Στρατοπέδου Κόδρα αδιαφορούν επιδεικτικά! Ταυτόχρονα, ο Δήμος Καλαμαριάς καταβάλει ετήσια εισφορά στον διαδημοτικό σύνδεσμο ΣΥΠΠΑΖΑΘ πάνω από 200.000,00 ευρώ το χρόνο για παροχή «προστασίας και περίθαλψης» των αδέσποτων ζώων !
Ζητούμε ΑΜΕΣΗ απομάκρυνση του παράνομου κυνοκομείου, παρέμβαση της εισαγγελικής αρχής και απόδοση ποινικών ευθυνών σε κάθε κατεύθυνση.
Ζητούμε να τεθεί το θέμα της άμεσης απομάκρυνσης του παράνομου κυνοκομείου από το χώρο του πρ. Στρατοπέδου Κόδρα για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας καθώς και η λήψη απόφασης για ανάκληση της συμμετοχής του δημοτικού συμβούλου και Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Στ. Ζαμπέτογλου από το Δ.Σ. του ΣΥΠΠΑΖΑΘ".

Σχετικό ρεπορτάζ από το SalonicaNews μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Σχόλια   

0 #1 kathrintigana@gmail. 08-12-2014 00:08
Καλημέρα..θθέλω να πω κι την μητέρα μου μια μετά την όρμησαν τα σκυλιά εκεί κι την είπαν οτι ονειροπαγιδακι η ώρα που ρα βγάζουν..κι αναγκάζετε η γυναίκα κι έρθετε από αρετσου για καραμοουρνακι από κάτω από την παραλία η πάνω από Καλαμαριά ενώ υπάρχει σύντομος δρόμος....
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!