Σε ρυθμούς "Παρά Θιν' Αλός" θα ζει από την Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου, μέχρι το τέλος του μήνα η Θεσσαλονίκη, καθώς για 24η συνεχή χρονιά διοργανώνεται από τον Δήμο Καλαμαριάς ένα μεγάλο μουσικό και εικαστικό φεστιβάλ.


Οι Θεσσαλονικείς -και όχι μόνο- θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα είδη μουσικής, σύγχρονες εικαστικές και λογοτεχνικές παρεμβάσεις, πρωτοποριακά δρώμενα σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, μεταξύ των οποίων το Κυβερνείο και το στραβόπεδο Κόδρα, ενώ οι περισσότερες εκδηλώσεις να είναι δωρεάν για το κοινό.

"Το Παρά Θιν' Αλός είναι ένας κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός που δείχνει εξωστρέφεια. Η νέα δημοτική αρχή τα επόμενα πέντε χρόνια θα στηρίζει τον πολιτισμό και τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ο πολιτισμός είναι μια ασφαλής διέξοδος στα αδιέξοδα της κοινωνίας", δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης.

Στο πλαίσιο του "Παρά Θιν' Αλός", θα παρελάσουν ονόματα όπως της Γλυκερίας και του Φοίβου Δεληβοριά, έχει προγραμματιστεί η Λογοτεχνική Σκηνή που θα πραγματοποιηθεί πάλι στο θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" του Δήμου Καλαμαριάς, στις 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου, όπου θα συμμετέχουν 30 και πλέον συγγραφείς.

Επίσης, το Πεδίο Δράσης Κόδρα θα παρουσιάσει τη θεματική του φεστιβάλ με τίτλο "I need a Hero - Πολύτιμες ύλες σε σπουδαίους καιρούς" από τις 12 Σεπτεμβρίου.Πηγή: radio1d.gr

DMC Firewall is a Joomla Security extension!